PRISNI 5 SEKONDA


Jessabelle

Pas kthimit në shtëpinë e saj të fëmijërisë në Luiziana për shërim nga një aksident i tmerrshëm me makinë, Izabela përballet me një shpirt të përvuajtur për një kohë të gjatë, i cili kishte qenë duke e pritur dhe nuk ka ndermend ta lejojë të largohet.

Zhanri: DramëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 5.4