Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Jumanji

Loja magjike me zare iu çel një botë të rrezikshme aventurash të vegjëlve, Xhudi dhe Piter. Duke gërmuar në dhomat e një shtëpie të vjetër, fëmijët bëhen padashur pjesë e lojës, ku ka ngecur një tjetër djalë i vogël, 26 vite më parë. A do t’ia dalin ata, t’i japin fund makthit?

Kohëzgjatja: 104 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.0