Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Jumanji: Welcome to the Jungle

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u shndërruar në personazhet që zgjodhën në lojë.

Kohëzgjatja: 119 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.9