Jungle

Një grup shokësh drejtohen nga një guidë për në xhunglën e Bolivisë, në kërkim të një fshati indian. Ata shpejt kuptojnë se xhungla është një vend armiqësor dhe plot rreziqe….

Zhanri: AventurëDramëThriller

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 6.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *