Just Mercy

Shumë vite pas ngjarjeve të romanit të famshëm “Si të vrasësh një zog përqeshës”, një tjetër avokat i ri lufton për lirinë e një burri të pafajshëm dhe nuk dihet nëse historia do përsëritet, apo bota ka ndryshuar.

Kategoria: DramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 137 min

Realizimi:

IMDb: 7.6