Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Justice League

“I nxitur nga besimi i tij i rifituar te njerëzimi dhe i frymëzuar nga akti vetëmohues i Supermenit, Brus Uejn kërkon ndihmën e aleates së tij të re, Dajana Prins, për t’u përballur me një armik edhe më të rrezikshëm.”

Kohëzgjatja: 120 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.4