Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Kara Bela

Pas vdekjes së gruas dhe babait, Kudreti i cili ka jetuar gjithmonë sipas rregullave, vendos të shkojë në një udhëtim për të shpëtuar një vajzë.

Kohëzgjatja: 105 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.0