Killers

Një vrasës psikopat japonez, aksidentalisht nxit “anën e errët” të një gazetari. Ata fillojnë të komunikojnë me anë të internetit dhe krijojnë një lidhje të ndërlikuar.

Kategoria: AksionDramëKrim

Drejtori: ,

Shteti: ,

Koha: 137 min

Realizimi:

IMDb: 6.4