Knives Out

Një detektiv heton mbi vrasjen e kryetarit të një familjeje eksentrike dhe luftarake.

Kategoria: DramëKomediKrimMisterThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 130 min

Realizimi:

IMDb: 7.9