Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Lady Bird

Viti i fundit i gjimnazit një 17 vjeçare që jeton në Sakramento, Kalifornisë fillim të viteve 2000. Problemet me familjen, miqtë, shkollën dhe përpjekjet për të njohur veten dhe vendin që i takon.

Kohëzgjatja: 94 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.4