Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Lapland Odyssey 3

Jane po kalon një krizë emocionale dhe vendos të nisë një udhëtim në natyrë, në të cilin e ndjekin dy miqtë e tij. Inari dëshiron t’i kthehet punës dhe me këtë qëllim, shoqëron shoqen e saj në turneun vjetor të Futbollit të Moçalit. Që të dy të dashuruarit më vete, kalojnë aventura të çmendura dhe ndonjëherë, të rrezikshme. Po marrëdhënia e tyre, do ta kapërcejë dot krizën që i shtyu dy partnerët në aventura larg njëri-tjetrit?

Kohëzgjatja: 103 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.5