Last Holiday

Xhorxha Bërd punon si shitëse në repartin e kuzhinës të dyqanit Kragen. Kur mëson se ka vetëm tre javë për të jetuar, ajo mbledh paratë që ka, heq dorë nga puna dhe niset me avion në një resort luksoz, të cilin ka ëndërruar gjithmonë ta vizitonte.

Kategoria: AventurëDramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 6.4