PRISNI 5 SEKONDA

Last Knights

Një luftëtar ngrihet kundër një princi të korruptuar dhe sadist për t’u hakmarrë për mjeshtërin e tij të përbuzur.

Zhanri: AksionAventurë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 6.2