Le Mac

Një bankier i urtë duhet të vjedhë identitetin e vëllait të tij, një gangsteri në arrati, dhe të mësojë se puna e tij nuk është aq e mirë sa duket…

Kategoria: KomediKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 6.1