Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Looking Glass

Një çift, për të hedhur pas humbjen e vajzës, zhvendosen nga qyteti dhe bëhen pronarë të një hoteli në një qytezë të vogël. Pas ardhjes së tyre, fillojnë të ndodhin shumë ngjarje misterioze, të cilat u vënë në rrezik jetën.

Kohëzgjatja: 103 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 4.6