Loop

Në këtë film, dy fëmijë në një kamp kanoesh, e gjejnë veten ngushtë në liqen, në pamundësi për të vazhduar më tutje derisa gjejnë një mnëyrë për tu lidhur dhe për ta parë botën me sytë e njëri-tjetrit.

Kategoria: AnimuarFamiljar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 9 min

Realizimi:

IMDb: 6.7