Love Mocktail

Pasi shpëton një grua, Adi kujton jetën e tij të dashurisë dhe i tregon asaj për të gjitha goditjet në zemër që kaloi në përpjekje për të gjetur dashurinë e tij të vërtetë.

Kategoria: DramëHindiRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 153 min

Realizimi:

IMDb: 8.6