Mad Max: Fury Road

Në një shkretëtirë të zymtë ku njerëzimi është shkatërruar, dy rebelë mund të jenë në gjendje të rikthejnë rregullin: Maks, një burrë veprash dhe me pak fjalë, dhe Furiosa, një grua veprash e cila kërkon të kthehet në atdheun e saj të fëmijërisë.

Kategoria: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 120 min

Realizimi:

IMDb: 8.1