Marrowbone

Një djalë i ri, dy vëllezërit dhe motra e tij më të vegjël, të cilët mbajnë sekret vdekjen e nënës së tyre të dashur për të qëndruar së bashku, torturohen nga një prani e ligë në çifligun ku jetojnë…

Kategoria: DramëHorrorMisterThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 110 min

Realizimi:

IMDb: 6.7