Martha Marcy May Marlene

E ndjekur nga kujtimet e dhimbshme dhe paranojat në rritje, një grua e dëmtuar lufton të ri-asimilohet me familjen e saj pasi iku nga një kult abuziv.

Kategoria: DramëThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 102 min

Realizimi:

IMDb: 6.9