PRISNI 5 SEKONDA


Max

Një qen që ndihmoi marinsat amerikanë në Afganistan, kthehet në Amerikë dhe adoptohet nga familja e mbajtësit të tij, pas pësimit të një përvoje traumatike.

Zhanri: AventurëDramëFamiljar

Drejtori:

Shteti:

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 6.7