Money Plane

Një hajdut profesionist me një borxh prej 40 milion dollarësh dhe me jetën e familjes së tij në rrezik, duhet të kryejë dhe një vjedhje të fundit, të vjedhë një kazino në avjon teksa fluturojnë, e cila është e mbushur me kriminelët më të rrezikshëm nëpër botë…

Zhanri: Aksion

Drejtori:

Shteti:

Koha: 82 min

Realizimi:

IMDb: 4.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *