PRISNI 5 SEKONDA

Mood Indigo

Beqari shpikës dhe i pasur Kolin përpiqet të gjejë një kurë për të dashurën e tij Kloin pasi ajo diagnostifikohet me një sëmundje të pazakontë të shkaktuar nga një lule që rritet në mushkëritë e saj.

Zhanri: DramëFantaziKomedi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 94 min

Realizimi:

IMDb: 6.5