Mr. Jones

Një çift i ri shpërngulet në pyll dhe shumë shpejt sheh përplasjen e realitetit dhe maktheve të tyre.

Zhanri: DramëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 84 min

Realizimi:

IMDb: 4.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *