My Friend Dahmer

Xhefri Dahmer përballet me jetën e vështirë gjatë viteve të tij të rinisë, gjë që e kthen ngadalë në një psikopat dhe vrasës serial, i cili do të pranohet në rrethin social të njerëzve me të cilët shoqërohet. Histori e bazuar mbi novelën e Dërf Bekdërfit.

Kategoria: DramëHistori

Drejtori:

Shteti:

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 6.2