Rregullohet së shpejti...
My Soul to Take

Regjisori legjendar Wes Craven “A Nightmare on Elm Street” dhe Scream” e mban zemrën tuaj të rrahë fort me këtë triler-suspans të mbushur me kthesa dhe sekrete të errëta që do t’u dërgojnë shpirtin të kërkojë për strehë. Filmi tregon për ditën që vrasësi i Rivertonit u zhduk pa lënë asnjë gjurmë, shtatë fëmijë lindën para kohe. Sot, të gjithë mbushin 16 vjeç dhe gjenden të vdekur një nga një.

Zhanri: DramëHorrorMisterThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 4.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *