PRISNI 5 SEKONDA


No Escape

Një influencer i famshëm në rrjetet sociale udhëton bashkë me shoqërinë e tij për në Moskë për të bërë filmime të reja për kanalin e tij në internet. Duke kaluar kështu limitet dhe duke kërkuar rrezikun ata futen në një botë të ftohtë misteri, dhune dhe rreziku…

Zhanri: AventurëHorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 88 min

Realizimi:

IMDb: 5.3