Now You See Me

Një agjent i FBI-së dhe një detektive Interpoli vihen në ndjekje të një grupi iluzionistësh, të cilët vjedhin para nëpër banka gjatë performancës së tyre dhe shpërblejnë audiencen me to.

Kategoria: KrimThriller

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 115 min

Realizimi:

IMDb: 7.3