On Body and Soul

Dy njerëz të mbyllur në vetvete zbulojnë rastësisht se shohin të njëjtën ëndërr përnatë. Ju duket diçka e pabesueshme dhe paksa e frikshme. Kur arrijnë ta pranojnë këtë rastësi të çuditshme, mundohen të rikrijojnë ditën atë që shohin në ëndërr.

Kategoria: DramëRomancë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 116 min

Realizimi:

IMDb: 7.6