One Flew Over the Cuckoo’s Nest

Pasi një kriminel shtrohet në institucionin mendor, ai planifikon trazira kundër spitalit dhe stafit të tij.

Kategoria: Dramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 133 min

Realizimi:

IMDb: 8.7