Open Range

Një ish-qitës detyrohet të përdorë armët përsëri kur ai dhe grupi i tij i tregtarëve kërcënohen nga një ligjvënës i korruptuar.

Kategoria: Western

Drejtori:

Shteti:

Koha: 139 min

Realizimi:

IMDb: 7.4