Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Over the Top

Linkoln Hauku (Fajkoi) është një kamionist që bën mundje dore për të fituar para, në mënyrë që të rindërtojë jetën e tij. Pas vdekjes së gruas, të cilën e ka braktisur 10 vjet më parë, ai përpiqet të rregullojë marrëdhëniet me të birin. Mes luftës me gjyshin e djalit dhe përpjekjes për të bërë për vete të birin, do t’i duhet të kalojë shumë sfida…

Kohëzgjatja: 93 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.8