Paddington 2

Ariu Pedington jeton ne Londer ne nje familje shume te lumtur dhe ka shoke shume njerez. Por, jo te gjithe jane aq te drejte e zemermire si ai. Pedington do perballet me shume aventura qe e bejne te takoje njerez te rinj.

Kategoria: AventurëFamiljarKomedi

Drejtori:

Shteti: , , ,

Koha: 103 min

Realizimi:

IMDb: 7.8