Palm Springs

Kur Nilsi i pakujdesshëm dhe shoqëruesja e nderit Sarah takohen rastësisht në një dasmë në Palm Springs, gjërat ndërlikohen pasi ata nuk janë në gjendje të shpëtojnë nga vendi, vetja dhe njëri-tjetri.

Kategoria: KomediRomancëSci-fi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 7.5