Parallel Minds

Në prag të nxjerrjes në treg të Red Eye 2, një lente që mban cdo të dhënë dhe rishfaq kujtimet e harruara, Margo, një studjuese e Departamentit të Kujtesës zbulon për vrasjen e themelueses së këtij programi. Ajo bashkohet me Tomasin, një detektiv në arrati nga e shkuara e tij, për të zbuluar të fshehtën që mban kjo shpikje futuriste…

Kategoria: Sci-fiThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 86 min

Realizimi:

IMDb: 6.6