Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Paranormal Activity

JU E KËRKUAT dhe tani hiti surprizë që kritikët e quajnë “një nga filmat më të frikshëm të të gjitha kohërave” mund të përjetohet në vendin më të frikshëm nga të gjithë… te shtëpia juaj. Pasi një çift i ri shpërngulet në atë që ngjan si një shtëpi tipike periferike, ata shqetësohen jashtëzakonisht shumë nga një prezencë që mund të jetë ose jo djallëzore por me siguri është më shumë aktive në mes të natës. Veçanërisht kur ata flenë. Paranormal Activity ndërton një suspans natë pas nate deri në fundin tronditës. Roger Ebert e quan “vërtet të frikshëm”. Vazhdoni, JU SFIDOJMË TA SHIKONI NË SHTËPI… të paktën mund të lini dritat ndezur.

Kohëzgjatja: 86 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3