PRISNI 5 SEKONDA

Pawn Shop Chronicles

Historia e një gruaje të zhdukur, një çift drogaxhinjsh dhe imituesi i Elvisi Preslit, ndërthurin mistere të çuditshme të një qyteti të vogël ku gjithçka ndodh në një dyqan pengjesh.

Zhanri: AksionKomediKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 5.9