Paydirt

Një ish i burgaxhi lirohet me kusht nga burgu dhe takon shoqërinë e vjetër për të gjurmuar një thesar që kishin vjedhur dikur. Ndërkohë një sherif dhe një kartel droge i ndjekin ata nga pas hap pas hapi për të mbyllur një çështje të nisur shumë vite më parë.

Kategoria: KrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: N/A

Realizimi:

IMDb: N/A