Perdida

Një police fillon të kërkojë shoqen e saj që kishte humbur 14 vite më parë dhe përballet me një të vërtetë të errët.

Kategoria: DramëKrimMister

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 103 min

Realizimi:

IMDb: 5.6