Pitch Perfect 3

Pasi kanë fituar kampionatin botëror, Belat e gjejnë veten të ndarë dhe zbulojnë se po muzika po i lë përfundimisht. Një mundësi e fundit për një turne jashtë SHBA-së, i bashkon sërish vajzat, për t’i vënë përballë aventurave, të papriturave dhe disa vendimeve të vështira…

Kategoria: KomediMuzikë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 93 min

Realizimi:

IMDb: 5.8