Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Pottersville

Mejnard është një biznesmen i dashur i zonës, i cili është ngatërrohet me Këmbëmadhin legjendar gjatë një lëvizje të dehur nëpër qytet, në një kostum të improvizuar gorillë. Vëzhgimet nisën një interesim ndërkombëtar të mediave për Këmbëmadhin dhe qyteti i thjeshtë amerikan i goditur nga kohërat të vështira, filloi të lëvizte prej turistëve.

Kohëzgjatja: 84 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.4