Project Power

Pasi një pilulë misterioze u jep njerëzve super fuqi, nje adoloshente e re bashkë me një polic vendosin të bashkpunojnë me një ish-ushtar për të gjetur dhe kapur pergjegjësit qe krijuan pilulën e rrezikshme.

Kategoria: AksionKrimSci-fi

Drejtori: ,

Shteti:

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 6.1