Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Racer and the Jailbird

Historia e dashurisë e Xhixhit, një gangster që merret me vjedhjen e bankave dhe Bibit, një vajze të re që është pilote garash me makina.

Kohëzgjatja: 130 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3