Range Runners

Duke ecur në pyll një grua, futet në telashe kur çanta e saj rrëmbehet nga persona që po fshiheshin në pyll, të dëshpëruar dhe në arrati. E bllokuar dhe e lënë pa ndihmë, ajo ka vetëm një zgjidhje, të zvarritet drejt të pamundurës, ose të kthehet dhe të marrë atë që i përket…

Zhanri: Thriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 111 min

Realizimi:

IMDb: 3.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *