Rango

Rango është një kameleon që jeton si një kafshë e zakonshme shtëpiake dhe që përballet me një krizë të madhe identiteti. Pas së gjithash, sa lart mund ta vrasësh kur i gjithë qëllimi i jetës sate është të përshtatesh me ambjentin që të rrethon? Kur Rangoja aksidentalisht përfundon në qytetin ranor Balta, një post i avancuar i populluar nga krijesat më finoke dhe të çuditshme të shkretëtirës – hardhuca aspak guximtare zbulon papritmas se dallon nga të tjerët. I mirëpritur si shresa e fundit që priste qyteti, Sherifi i ri Rango detyrohet ta luajë rolin e tij plotësisht… derisa fillon të shndërrohet në heroin që dikur shtirej se ishte.

Zhanri: AnimuarAventurëFamiljarKomediWestern

Drejtori:

Shteti:

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *