Relic

Kur Edna, matriarka e vjetër dhe vejushë e familjes, zhduket, vajza e saj Kei, dhe mbesa Sem, shkojnë tek shtëpia e vjetër e familjes për ta gjetur. Pas rikthimit të saj, filluan të venë re një prezencë të çuditshme që pushton shtëpinë dhe trupin e Ednës.

Kategoria: DramëHorror

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 89 min

Realizimi:

IMDb: 6.1