Righteous Kill

Dy detektivë veteran në New York City punojnë ne një çeshtje për kapjen e disa kriminelëve që kishin kryer një seri vrasjesh dhe që kishin arritur t’i shpëtojnë drejtësisë.

Zhanri: AksionDramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 101 min

Realizimi:

IMDb: 6.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *