• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Rio 2

Për Blunë, Xhuëllin dhe fëmijët e tyre është një xhungël e vërtetë në “Rio 2”, pasi ata lënë qytetin magjik për të shkuar në xhunglën e Amazonës. Në përpjekje për t’u përshtatur, Blu ndeshet dhëmb për dhëmb me Naixhellin hakmarrës. Një prej kundërshtarëve të tij më të frikshëm në botën e xhunglës bëhet edhe vjehrri i tij.

Kohëzgjatja: 101 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *