Rip Tide

Kora është një modele adoleshente e cila është vajza e kryetares së kompanisë për modele më të famshme në Nju Jork dhe gjithnjë i është dashur të plotësojë kërkesat e mamasë së saj. Kur një video e saj bëhet virale, ajo shkon të vizitojë tezen e saj Margotnë Australi. Margot ka problemet e saj dhe koha që shpenzojnë bashkë është një eksperiencë për të dyja.

Koha: 85 min

Realizimi:

IMDb: 5.5