Rise of the Planet of the Apes (2011)

Gjatë eksperimenteve në gjetjen e një kure për sëmundjen e Alzheimer,një shimpanze gjenetikisht e modifikuar përdor inteligjencë të madhe për të çuar veten dhe shimpazetë e tjera drejt lirisë.

Zhanri: AksionDramëSci-fiThriller

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 105 min

Realizimi:

IMDb: 7.6

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *